Macaristanda Ev Sahibi Olun,Burası ikinci adresiniz ve yurdunuz olsun.: MACARİSTANDA YERLEŞİK TÜRKÜN EMLAK AÇILIMI

Macaristan’da uzun süreli oturum izni almayı amaçlayan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları kardeşlerim , 

By güzel ülkede emlak satın alması yaptıktan sonra ,Macaristan'da ikamet almak oldukça kolay..

Sizin ile her adımda birlikteyiz.Süreçlerinizi bizzat ben takip ediyorum,
Macaristan emlak fırsatı, Macaristan'da çalışmak, Macaristan'da eğitim, Macaristan'da Emlak, Macaristan'da oturum, Macaristan'da şirket, Macaristan'da vatandaş, Macaristan'da yatırım,Macaristan'da avukatlık hizmetleri konusunda bana ulaşabilirsiniz ,,, 


İletişim için

Tarık Tekeş   ttekes@gmail.com   +36 702645104

Macaristan’da ikamet edecekleri yerdeki yerel Göçmenlik Ofisine, vize süreleri bitmeden başvuruda bulunmalıdır. Ancak kişinin oturum izni alması için öncelikle Macaristan’da kendi geçimini sağlayacak kadar finansal gücünün olduğunu mutlaka ispat etmek durumundadır Avrupa’da ve shengen e bağlı birçok ülkede geçerli olduğu gibi oturum izni almakla çalışma izni almak arasında yakın bir bağ bulunmaktadır. Macaristan da bulunan bir kişi oturum iznini süresi çalışma izni süresini aşmamalıdır.Bu konuya dikkat edilmesi gerekir.


Oturum izni başvurularının çalışma izni başvurularından farkı ve  dikkat edilmesi gereken husus, başvuruların oturum izni talebinde bulunan kişilerce bizzat yapılması yönündedir bu konuyu atlamayalım lütfen. Çalışma izni başvuruları Macaristan’daki işveren tarafından gerçekleştirilir ancak bununla birlikte Macaristan’a gitmeden önce işverenin başvurusu olumlu sonuçlandığı taktirde başvuru sahibi Türkiye’deki konsolosluğa belgelerini sunar.İşveren umarım bunca dert ve sorun ile uğraşabilecek iyi niyete sahiptir.Genelde hazır oturumu olan arkadaşları tercih ediyorlar.

Macaristan oturum izni ve dolayısıyla çalışma izni başvurusunda bulunulduğunda pasaportun süresi oturum izni için verilen süreden 6 ay daha uzun olmalıdır.Bu konuyada dikkat ediyoruz.

Yorumlar

Yorum Gönder