Portakal şov: 1-4 A Milli Takımımız'ın elinden kaçırdığı Hollanda, dün Macaristan karşısında güç gösterisi yaptı. Sahadan 4-1'lik zaferle ayrılan Portakallar kalitesini kanıtladı




Brezilya’nın ev sahipliği yapacağı 2014 Dünya Kupası Elemeleri’ndeki en ciddi rakibimiz Hollanda, dün Macaristan’ın konuğu oldu. Son karşılaşmada çok iyi bir futbol sergilememize rağmen 2-0’lık sonuçla mağlup olduğumuz Portakallar, Macaristan’ı çok daha farklı geçti: 1-4. Sakatlanan Robben’in yerine son anda ilk 11’e adını yazdıran Lens, 3. dakikada gol perdesini açan isim oldu. 7. dakikada Clasie rakibini düşürdü ve hakem penaltı noktasına hükmetti. Dzsudzsak penaltı vuruşunu gole çevirip, dengeyi sağladı: 1-1.

Huntelaar noktayı koydu

Ancak Hollanda’nın pes etmeye niyeti yoktu. 19. dakikada Indi, Portakallar’ı tekrar öne geçirdi: 1-2. İkinci yarıya Van Persie-Huntelaar değişikliğiyle başlayan Van Gaal’ın bu hamlesi oyunu hareketlendirdi. 53. dakikada Lens farkı ikiye çıkardı: 1-3. Karşılaşmada son sözü söyleyen isim Klas Jan Huntelaar oldu. Schalke’nin yıldızı attığı golle skoru belirledi ve ülkesinin puanını 6’ya yükseltti: 1-4.

Yorumlar