IBS INTERNATIONAL BUSİNESS SCHOOL, BUDAPEST (IBS) NEMZETKÖZİ ÜZLETİ FÖİSKOLA


IBS INTERNATIONAL BUSİNESS SCHOOL, BUDAPEST
(IBS)NEMZETKÖZİ ÜZLETİ FÖİSKOLA
www.ibs-b.hu
IBS öğrencileri Budapeşte kampüsündeki eğitimlerinin yanı sıra 20 farklı ülkede, 80'den fazla ortak enstitüde eğitim imkanına sahiptir. Ayrıca dünyanın en heyecan verici şehirlerinde, en iyi iş okullarında en az bir sömestr misafir edilirler.
3.eğitim yılında öğrencinin bir eğitim yılını dünyanın önde gelen firmalarında çalışarak tamamlaması IBS'in  tartışmasız üstün avantajıdır. 
Öğrenciler, eğitimleri sonunda prestijli Oxford Brookes Üniversitesi' nin diploması ile mezun olur. 60 farklı ülkeden 1300 civarı öğrencisiyle tam anlamıyla uluslararası bir okuldur. %40'a varan yabancı öğrenci sayısıyla Macar yüksek öğretiminde  yüzde olarak en fazla yabancı öğrenciyi barındırır.
18 yıl önce kurulan, bu kısa zamanda dünyanın  en prestijli özel işletme okullarından biri olarak anılan IBS bu unvanı uluslararası saygınlıktaki  uzman eğitimcileri, Oxford'dan gelen misafir profesörleri tarafından verilen nitelikli eğitim programlarının yanı sıra paylaşımcı kültürü, akademik titizliği, işbirlikçi takım çalışması, girişimciliği, bitmeyen yenilikçiliği ve resmi anlaşmalı ortak kurumlarda devam ettirme imkanlı eğitimi sayesinde kazanmıştır.

Yorumlar